bobos

Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Lena - 18 juni 2009 23:37

Idag har vi varit hemma hela dagen och fixat!

Ella kom och lekte en stund medans hennes mamma Lisa var och handlade till oss imorgon! Det är ju så härligt, Ella och Vilmer är så stora att de leker själva och det kändes knappt att jag hade en till!

Jag och Vilmer bakade på eftermiddagen! Vi gjorde midsommartårta och sen gjorde vi söta nyckelpigor att sätt på tårtan!

Tvättat har vi hunnit med och sen när solen kom fram så gick vi ut! Äntligen! Så härligt att bara gå ut och gunga och leka i sandlådan! Emmalisa är som en helt ny tjej ute! Inne är hon som en "kung", hon kan allt (tror hon ) tar sig fram snabbt och röjer hit och dit. Ute så tar hon det lugnt, kollar in allt. Ja inte i sandlådan, där far hon runt och leker som vanligt!


Så gulligt när Vilmer sitter här vi datorn så är Emmalisa där på två röd och ställer sig upp mot Vilmers ben och drar och drar i honom! Jag tog upp henne och var påväg ifrån datorn.... åh hon visade både ljudligt och koppsligt att hon ville titta på datorn, så jag satte henne i stolen och hon satt där en bra stund... det ska börjas i tid! : )


Ja, Emmalisa röjde alla skor i skohyllan (kanske bra så jag tar tag i att sortera lite och göra om byrå...) men det roliga är att Therese för ettag sedan tog en bild på Bella där hon röjt hela deras ställ (t o m. vält stället tror  jag : ) och när Therese ska ta kort så ser man bara Bellas fötter för hon är påväg därifrån! Så när jag tog detta tänkte jag på dig Thersese!


Fredde spelar inte i storbandet idag så han kan hjälpa Farfar med altanen, som verkligen är så fin! Vi är jättenöjda! : )

Vi åt Tacos och en mini mini sommartårta med lite misslyckade nyckelpigor på! Men god! : )

När Farmor läste Benny för Vilmer så var Emmalisa snabb att vilja upp i soffan och lyssna! Det är ju ingen som vill missa när Farmor läser saga... mys!

Dagens Vilmer- mening:

När vi bakade sa Vilmer från ingenstans:

V. Det var längesedan vi åt pepparkakor!


Ha ha.. undrar så vad han tänkte på innan han kom på det!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards