bobos

Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Lena - 5 januari 2009 19:31

Tråkigt att börja veckan med ett misslyckande, vi skulle ju gå upp 9 men det blev 9.23 Better luck next time! : )


Farfar ringde 9.35 och frågade om vi var uppe... och det var vi ju då! : ) sen kom han och fixade ett litet stopp vi hade i toan. Tack Farfar!


Väldigt kallt ute idag men ändå kom jag på den brillianta idé att vi skulle gå till Tiovoliparken med våra barn! Ja, innan vi kom iväg! När det är såhär kallt vill jag ha Emmalisa i åkpåse och vår Brioåkpåse är jätteförstor för Urban Jungle insatsen så jag var tvungen att ta på sitt/liggdelen! Det funkade utmärkt och Emmalisa sov som en stock i den! Men det tog ju lite längre tid än planerat! Vi skulle träffa Daniela, Adde och Rosita! (De var också lite sen så vi gick och mötte dem vid isahallen).


Hela vägen till Tivoliparken var allt lugnt, storpojkarna satt lugnt och fint och småtjejerna sov! Väl i parken får Vilmer ett gråt/trött-bryt! Han blir jättejättejätteledsen när Adde vill att de ska leka! Ja, kan ha varit så att han frös i kombination av att han blev trött att åka vagn i nästan en trekvart! En fin fika hade mammorna planerat men nej nej, Adde blev sedan kissig och vi fick gå till badhuset och Vilmer grät och grät! Det satt tre stycken och tittade på Vilmer och tyckte synd om honom eftersom han var så ledsen och jag ville ju bara att han skulle säga vad det var som var fel, om han frös om han var kissig eller trött! Men jaja... nog om det : )

 Jag fällde ner Vilmers sittdel så han låg ner i en tjugo minuter, för inne på Toddler så vaknade han till liv. Han och Adde lekte och hade hur kul som helst där inne! Jag var inne och smygtittade på Bugaboo Bee som är så himla fin! Men ska nog vänta ettag till och köpa den även om den är supersmidig och allt det där...


Sen köpte vi lite lunch och gick hem till oss! Vi la tjejerna i spjälsängen och lät dem lära känna varandra!

Adde och Vilmer provade mössor, se vad söta de blev!


Dagens Vilmer-mening:

Det är mycket kiss och bajsprat just nu men precis innan Vilmer gick och la sig sa han:

V. Mamma har inte snoppe, Pappa har snoppe, Vilmer har snoppe vi är pojkar, mamma och bebisen är flickor!


Äntligen, där satt den Vilmer! Bra!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards