bobos

Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Lena - 27 januari 2009 19:01

Vi hade en lugn och härlig morgon! Vilmer pusslade alla sina pussel och jag ville filma honom bara så en vardag och inte när någon fyller år eller så... han vill dock titta i kameran så att vi filmade tillsammans ut i rummet bara... får radera det sen!!!


Efter lunch var jag inne på om vi skulle baka men så kom Vilmer på att han har ju Pippi-DVD:n så den kollade vi på! I mina ögon är det något av det bästa som finns, man blir så glad av att titta p det! Glad blir man också att Vilmer vill titta på det (han är ju sådär förtjust i tv).


På eftermiddagen var det lek hemma hos Adde och Rosita! Mysigt och kul! Adde och Rositas farmor var där och lilla Emmalisa charmade in sig hos henne ocj vips var det en till som man kunde stå hos!


Vi tittade i Addes album från det att han föddes... Vilmer kommer ju med där runt två månader! Men det var ju kul att se hur de såg ut när det var 6 månader! Vilmer är ju ganska tjock och har inte en chans att få tag i sina fötter som Adde... ah.... lille Vilmer!

Titta hur stora de är idag... helt galet att tiden bara springer!


Dagen Emmalisa-ord:

När vi satt och åt kvällsmat fick hon lite banangröt och sen fick hon syn på vattenflaskan och mitt i allt hesa prat hon har fick hon fram:

E. Mamma!

Ha ha ha ha det låter sjukt och när jag hörde det så bara ja ja.. i mitt huvud men just då säger Vilmer, Mamma hon sa mamma, Emmalisa kan prata!


Så ja det var hennes första ord He he : )  

Vilmer sa ordet Archtoo när han var fyra månder! : )

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards