bobos

Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Lena - 21 januari 2009 20:52

Dagen börjde med att Vilmer och jag var så trötta och det var vi två som skulle upp! Vilmer til dagis och jag till tandläkaren! Jag måste säga att jag har haft lite tandläkarskräck innan men min nuvarnde tandläkare är så himla bra! Idag drog jag ut min tredje visdomstand (har oxå svalt en liter blod under hela dagen!) och det gjorde han på mindre än fem sekunder! Han sa till och med själv att det kändes knappt lönt att bedöva (men det måste man ju! Ja, den sprutan är jag mer stirrig med än själva utdragandet av tanden!


När jag kom hem så körde Fredde till jobbet och jag gjorde mig redo för mammor och bebisar som skulle komma hem till oss (Emmalisa och mig!).

Kul att nästa alla i mammagruppen kom! Det var ett hav av barnvagnar på vår baksida! Härligt!

Bebisar överallt, i stolen, i gåstolen, i babysittern och på madrassen och i knät! Vi fikade, nej de fikade (jag fick ju inte äta och dricka på två timmar!) och jag fikade lite innan vi gick! Mysig och jättehärligt att ha alla hemma hos oss!

Tröttnar man (inte för att jag har gjort det!) på sitt hus så ska man bjuda hem gärna mammor som vill bo i hus så får man så mycket bra och snälla saker sagada om sitt hus och inredning!


När det var dax för barnen att sova gick jag till stan och hämtade mitt up & go paket till Emmalisa (något man får av blöjförlaget Libero). Sen var det till dagis och hämta Vilmer! Vi gick hem och fikade och Emmalisa åt ur flaska och det började hon med i gårkväll och det gick bra idag med!

Tillbaka till stan och kolla kläder! Ville köpta ytterkläder till Vilmer men rätt storlek var slut! Farmor och Farfar kom in till stan och vi slog följe! Det blev dock annat köpt både av mig och av Farmor och Farfar! Tusen tack snälla!! : )


På kvällen åt vi pizza med Farmor och Farfar här hemma! Så mysigt och gott!

Vilmer var uppe tills åtta (brukar lägga sig vid 7) och han hann knappt dricka upp sin vällning innan han sov!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards