bobos

Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Lena - 10 januari 2009 12:49

Idag började vi med en tur till Hässleholm och Gamlamormor! Hon blev jätteglad när vi kom och ville dirket visa Vilmer alla sina tomtar och pynt! (Gamlamormor har mycket tomtar och pynt som hon sparat på sig genom åren, både köpta och saker som alla vi barnbarn gjort till henne!)

Vilmer tycker det är jättekul när Gamlamormor beättar och visar så de fick hon göra flera gånger! Efter att de lekt med tomtar, pyzzlat, ritat och tejpat och lekt med pengar och hästar så fikade vi lite.

En snabb tur på lilla stan i Hässleholm med Mormor och Morfar hann vi med. Dock var det en ganska utplockat på rean och Fröken Siv (en barnklädesaffär) börjar sin rea på tisdag, så det kändes ju trist att köpa något nu.

Vid 2 var vi i Åsum hos Farmor och Farfar på julgransplunding! Först lite taco och sen fiskedamm. Vilmer, Tilde och Emmalisa var fiskare! Vilmer fick 8 puzzel och Emmalisa en jättefin Tummen- matskål med sked till! Tack, det var jättefina! Godis fick barnen också! Tror att lilla Tilde fick i sig mest på kortast tid! : )


Sen var det dax att slå sönder pepparkakshuset. Vilmer ville inte först, tror att det kändes fel för honom, men efter att Farfar och Farmor visat så smällde han till med hammaren!


Farmor och Farfar hade gjort en jättefin liten pepparkaksgubbe-tårta som var supergod! Ett fint sätt att säga farväl till julen!!!


Vi stannade så länge att Vilmer skulle somna i bilen och sen för natten, men när vi kom hem och Fredde tog av Vilmer overallen så var han klarvaken!

Så vi satt alla fyra i soffan och kollade på tv! Fredde och jag var helt klart de tröttaste! Mysigt men tokigt!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards