bobos

Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Lena - 29 januari 2009 19:21

Idag är det utedax på Vilmers dagis, de ska leta fåglar! Idag var det Talgoxens tur. När jag läste på Högskolan så hade vi examination i fågelläten och det enda fågelläte som jag än idag kommer ihåg är just talgoxens. Försökte lära Vilmer det men tyvärr.... när vi kom till dagis och jag ville att han skulle upprepa ljudet så kom något helt annat! Hade ju tänkt att han kunde glänsa lite.... he he.. men NOT!


Var hemma en liten stund och ringde massa saker och personer...


Jag och Emmalisa gick på stan och fixade en massa bra grejer och vagen blev proppfull! Tur man har syskonvagn!

Babycafédax idag, första gången detta året! Vi var med på sångstunden också och Emmalisa ville ju såklart inte ligga ner på en kudde... hon var med ändå! Emmalisa behövde äta precis när det skulle bli "andligt", det kan ju vara spännande att veta vad som händer då? Men kort efter att vi gått ut kom de andra så jag får väl höra mig för!


Kan bara inte glömma när jag och Daniela tog Vilmer och Adde till en annan sångstuga i en annan kyrka! Då var de lite för gamla kanske för sången för Adde gick och spela piano och Vilmer slog med instrumenten... hrm... ja som ni förstår gick vi inte dit mer...


När jag hämtade Vilmer fick Farmor sin paket, och Vilmer ville ju ha paketet han med och som tur är så köpte jag samma sak till oss själva också!! Jättefina ljuslyktor att ha i uterummet!


Eftersom vagnen var full med saker och Emmalisa fick Vilmer gå! En promenad som jag går på 5 minuter tog nästan 50 minuter för Vilmer! Tur att vi inte hade bråttom. Han lekte med pinnar och annat som han hittade!


Då kom Dagens- Vilmer - mening:

Han gick med två stora pinnar och hukade sig och sa med förställd röst:

V. Jag är en liten liten gubbe som har ont i benana. Mina pinnar "bonk bonk" hjälper mig!


Han har underbar fantasi!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards